JRiver Media Center 29.0.45

39.36 MB
  • Licencja:
    Testowa (Trial)
Wybierz system oraz wersję:

Media Center to doskonały program do odtwarzania, ripowania, konwersji, oraz nagrywania ścieżek AUDIO. Oprócz podstawowych opcji posiada szereg innych i bardzo przydatnych funkcji. Jest to po prostu kombajn multimedialny, został wyposażony w bardzo dużo różnych pluginów, dzięki czemu możemy zmienić jego wygląd. Aplikacja obsługuje bardzo dużo rozszerzeń multimedialnych w tym: FLAC, APE, ALAC, WM, WAV, MP3 itp. Wspiera technologie: ASIO v2.2, DoP, SACD, DFF, DSF, itp. Użytkownik posiada możliwość definiowania środowisk audio, ich korekcji, ustawienia basów, itp. Dodatkowo współpracuje z najnowszymi odtwarzaczami firm Creative, iPod, itp.

Galeria programu JRiver Media Center

Polub ten program:

Recenzje użytkowników o programie JRiver Media Center

Chcesz dodać recenzję? Zaloguj sie

Komentarze o programie JRiver Media Center

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk.Komentując akceptujesz Regulamin publikowania komentarzy.

Ważne programy: Lucky Patcher, HWMonitor, HD TUNE, Driver Booster, XVID, utorrent, Skype, Adobe Reader, CCleaner, Gimp, UltraIso, Bandicam, Foxid Reader, Skype, Ccleaner, Adobe Reader, Winrar, Utorrent,