JRiver Media Center 22.0.95 pl

30.05 MB
  • Licencja:
    Testowa (Trial)
Wybierz system oraz wersję:

Media Center to doskonały program do odtwarzania, ripowania, konwersji, oraz nagrywania ścieżek AUDIO. Oprócz podstawowych opcji posiada szereg innych i bardzo przydatnych funkcji. Jest to po prostu kombajn multimedialny, został wyposażony w bardzo dużo różnych pluginów, dzięki czemu możemy zmienić jego wygląd. Aplikacja obsługuje bardzo dużo rozszerzeń multimedialnych w tym: FLAC, APE, ALAC, WM, WAV, MP3 itp. Wspiera technologie: ASIO v2.2, DoP, SACD, DFF, DSF, itp. Użytkownik posiada możliwość definiowania środowisk audio, ich korekcji, ustawienia basów, itp. Dodatkowo współpracuje z najnowszymi odtwarzaczami firm Creative, iPod, itp.

Galeria programu JRiver Media Center

Tagi: JRiver Media Center pobierz, JRiver Media Center download, program JRiver Media Center, JRiver Media Center do pobrania, JRiver Media Center darmowy, JRiver Media Center za darmo, JRiver Media Center do pobrania za darmo, JRiver Media Center do ściągnięcia

Polub ten program:

Recenzje użytkowników o programie JRiver Media Center